NABO // DOMEN! X3

Umeå är avverkat och vi fick även besöka Tomas på Fysiopet.se för behandling av både mig, Patrik och Elii.

Domen för Elii var OK-stämpel i rumpan. Jag ville bara ha en generell friskvårdskontroll av henne. Hon hade några spänningar, men som hon kutar runt som ett ADHD tyckte inte Tomas att det var konstigt heller. Inget konstigt i leder annars, fina vinklar, bra muskulatur och en sund kropp.

Röntgen sker nu på fredag av höfter/armbågar samt koll ögon. Vi tummarna för det. Kennelmamma vill ta en kull på henne och i avel vill man ha koll på sånt. Jag köpte henne på halvfoder, en deal med kenneln då dom gillade henne och gärna ville använda henne i avel om hon visade sig även bra som vuxen i både huvud o kropp.


En trött tjej efter att blivit knådad av Tomas! Myser under filten ute med mig


Som sötast när dom sover?  Hon fick åka baksäte då det var gassande sol på hennes bur baktill. En risk vi tog – nu är det ju böter på att ha hunden i bilen lös, måste vara fästspänd i hund-bilbälte eller bur.


Se så ordentliga och försynta dom ser ut! Här är vi med Lena och Kennet! Som Elii är ifrån


Skenet bedrog

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of