PENDLANDE HUMÖR

Nu pendlar humöret kraftigt på damen. 😉 3 månader till helgen. Jag börjar märka av en mer gnökig och svår period, svår att alltid ha till freds och lugn. Är ofta liksom stressig och inte nöjd, ska bli buren på och gärna se nytt. Tydligen klassiskt för den här perioden har jag läst. Har med hjärnans utveckling att göra.

Min lösning är att ofta åka iväg med henne och göra saker, byta miljö, samt använda bärsele och sjal för att orka i längden då hon är nöjd att bli buren.

Idag var vi strandsatta då jag valde en innedag och skippa att starta bilen denna kalla dag. Men i slutet på dagen var jag ganska trött att passa upp henne och mest få gnäll tillbaka. Hon är ingen sån där som har lätt att falla i sömn typ tre timmar som vissa andra bebisar man får läsa om i forum på facebook. Lyckas hon ta en powernap på 20 minuter här och där så är det bra. Blir det sömn på en timme så är det Otroligt bra och mer än så är sjukt ovanligt dagtid! Som tur var sover hon bra på natten och vill äta två gånger oftast.

Imorgon har jag ett bokat frisörbesök och lillan får vara med sin far. Det ska bli sunt för mig att kliva ifrån och göra något annat själv. Även om ljudvolymen på salonger kan vara hög, helst hade jag velat checka in på ett hotell och sova. 😂😂 Märks det att jag är trött? 😉

21:00 och damen sover, nu ska jag passa på att göra desamma medan jag får.

Oförskämt jäkla glad mellan varven! 😉 Det är det som ger mig syre. ❤️

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of