LÄNGE SEDAN SIST

Damen är fyllda fem månader och uppdateringarna är glesa. Jag gillar att använda instagram just nu. 😉

Agnes växer så det knakar. Bara någon dag innan hon fyllde 5 månader så satt hon utan stöd själv. Nu kan hon sitta riktigt länge så och leka! Hon bara kom på det mitt i allt. I övrigt så avskyr hon ännu att ligga på mage, så hon lär gå före hon kryper (som pappa sin). Man ska lägga henne på mage när hon är nyvaken, nyäten och glad. Då går det bra en stund. Men annars upplever jag att hon vill vara ”uppe” med oss. Hon ÄÄÄLSKAR att GÅ! Jösses, aldrig sett större lycka till något, haha! Som hon kommer fara fram den dagen hon går själv! Hjälm på! Brås hon på Patriks släktsida så går hon vid 8 månader. Då får hundarna passa sig när hon jagar efter! 😉

Just nu ligger hon och sussar bredvid Patrik, som är långledig nu kring första maj. Skönt att få några stunder med egentid då jag har henne hela tiden på veckorna. Hon sover så himla kort så man hinner inte direkt påbörja något projekt. Typ sitta och redigera bilder, måla, etc. Ska man göra det så måste man förbereda allt medans hon är vaken. Istället brukar det just nu bli många promenader varje dag i det vackra vårvädret. Inte fel det heller, man blir riktigt pigg av att vara ute, tiden går snabbare och hon sover ännu längre i vagnen. Win win!

Hon verkar älska den nya vagnen! Och mina axlar gillar den! Riktigt bra med svängbara däck! Jag har varit emot det och velat ha fasta däck, men det sliter på axlarna då man får hjälpa lyfta för att styra, främst i butiker. Det blir riktigt tungt och slititgt i längden. Så Emmalunga Superviking med större däck, som även dom går att sätta fast om man vill och behöver. Så jäkla nöjd med den! Nätt och lätt.

Nu hej från oss! Nu ska jag fylla upp badbaljan till Agnes. Patrik som ligger och snoozar bredvid henne påstår att hon luktar svett. Haha, kan jag väl inte tro! Hon svettas jättelätt och är sjukt varm! Svårt att klä henne när man samtidigt inte vill att det drar, eller att hon fryser, så hon blir sjuk. En svår balans. Så ett bad och sedan klä oss allihopa för att dra in till stan! Patriks släkt är här eftersom vi tömt ut hans farmor och farfars lägenhet igår, och det pågår än. Nu ska vi träffa upp dom och även hinna säga hejdå innan de drar tillbaka till storstaden senare idag.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of