ETT KVARTAL

Smakar på en blomma

.
Ett kvartal(!!) har hunnit gå sedan senaste inlägget. Jag har faktiskt rent av glömt av bloggen mestadels. Jag uppdaterar instagram främst numera, mest mystory där, och det har varit så mycket roligare just nu bara så det har fått mitt fokus i det digitala. Men jag lovar er, min kamerarulle äro full som vanligt. Idag när lillan sov körde jag över strax över 4200 bilder in i datorn för att återfå lite minne för att kunna använda kameran. Haha!

Att sitta vid datorn och rent skriva i bloggen har inte varit prio när hon väl haft sina små stunder. Har ni barn så vet ni att man gärna typ direkt barnet somnat så kutar man igenom huset med skurtrasa, plockar leksaker, prylar och kläder i farten. Sparkar undan skorna in i skåpet och drar igen spegeldörren så det snabbt ser städat ut. Plockar in i disken och städar de största ytorna.

Sedan *iih*, hör man ett litet gny genom babymonitorn och jäntan har sovit sina 30 minuter. Men nu KAN hon faktiskt ibland dra iväg och köra sovpass på 60 och 90 minuter också! Då hoppar jag upp på en pall och ritar ett kors i vita trätaket, för typ så ovanligt känns det med henne! Haha!

Sedan sist har hon kommit in i någon ny fas, fått fyra tänder och börjat prat-jollra mycket mer. Hon är liiiite mer villig att ligga på mage eftersom hon accepterar att rulla och hon kan styra sig själv mer, men hon avskyr det fortfarande. Så jag tror faktiskt att hon kommer hoppa över att krypa (även om jag hade ansett att det vore väldigt nyttigt i utvecklingsstegen), och istället Gå. Hon har alltid älskat att gå. Jag minns när hon redan var två månader så gillade hon när man höll henne så. När hon var tre månader så var det typ högsta intresset. Och så även nu. Nu är hon 7,5 månad.
.


En dag hemma på gården


Midsommarfin!


Midsommarfin!

Midsommar firades hemma hos oss.


Agnes med sin mormor

Mysigt att sitta på en camping i sommarvärmen och vifta på tårna!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of