HÄNG MED OSS

Jag fick lite feeling här om dan och tog med GoPron när jag kilade ut en promenad med Agnes och hundarna. Agnes blir 9 månader nästa vecka! Jösses vad tiden springer!!

Det kanske kan vara lite kul att blanda in filmklipp i bloggen ibland tänkte jag, som rörligt material. Jag har filmat rätt mycket från när hon var liten, men inte delat här. Inte superkvalitet utan mer för att minnas tillbaka för oss som föräldrar och för att hon ska kunna titta på.

Jag skulle dock vilja filma oftare och klippa ihop till mer kvalitets, och tanka upp mer på Youtube. Jag hittade nämligen flera ååååår gamla filmer från mina tonår och första tiden med Sita, min första hund. Jösses vilken nostalgitripp! Man har ju tonvis med  material och det är lätt att det kommer bort eller inte används och tittas på. Så därav har jag funderat på att klippa ihop mer och använda.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of