LÅSER UPP BLOGGEN!

Jag har alltid bloggat. Sedan min första hund, Sita. Alltid delat bilder, vardag, tävlingsresultat, filmer, osv. Alltid alltid alltid. Och skapat vänner via hemsida och blogg innan ens facebook och instagram fanns. Till och med innan blogg-verktyg fanns. Man köpte hemsideutrymme och snickrade ihop något själv. Ni vänner som kanske läser detta minns nog den här tiden?

År gick. Och mot slutet: som i mycket i livet så tappade jag gnistan och slutade dela allt i livet med allt och alla. Låste sidan för att starta om, så ingen annan än jag hade tillgång till den, och bara hade den i paus.

Sedan startade jag om: jag raderade ALL historik, gav lösenordet till familj och några få vänner. Delade bilder och skrev av mig ibland, allt utefter lust.

I samband med detta blev jag gravid med Agnes.

Från början på graviditeten har jag inte känt mig som mig själv. Känslan var bakbundna arma, eftersom jag hade så grovt illamående (åkte ju in på dropp några gånger för att jag kräktes så sjukt mycket = hyperemesis och magkatarr).

Sedan knäcktes min svanskota på något sätt i förlossningen samt att det gick knas i bäckenet. Då fick jag gå med fysisk smärta i 7-8 månader, i kombination med att Agnes hade kolik första tiden och sjukt mycket magknip. Jag sökte hjälp på egen hand för mina besvär och kom till en duktig kiropraktor för min smärta.

Och efter det var det som om jag fick tillbaka livet. Jag blev mammaledig på riktigt och kunde börja njuta på ett sånt där sätt som andra pratat om. Min älskade Agnes.

Självklart går ju hela livet upp och ner i alla olika perioder. Man är med om saker, man träffar nya människor, man byter jobb, man föder barn, osv, osv. Livet är en bergochdalbana. Så sanslöst mycket har hunnit hända i mitt liv och ännu mer ser jag fram emot. Det låter klyschigt, men ändå! Det är ju fasen hur det är! Och jag är så taggad på att börja dela med mig igen! Skriva, nätverka, vad jag än hittar på som gör utlopp för min kreativa ådra.

Hursom, det blev lite längre intro än jag tänkte.

Jag ville bara hälsa er välkomna till min sida! Om ni är ny läsare och undrar vartifrån detta NABO kommer ifrån så är det sedan länge tillbaka. NAthalie BOurwall. Varmt välkommen och jag hoppas att ni får mysiga stunder här inne! Ni får gärna kommentera och snacka med mig, det tycker jag är superkul och blir glad av!

DOCK! Ett OBS till kommentarer just nu!!
Jag har märkt att man måste klicka på inläggets rubrik och skrolla längst ner för att kommentera just det inlägget. Det är så man hittar kommentarsfältet. Ska försöka se om det går att förbättra här från startsidan på något sätt. Jag gjorde om hemsidan idag, så ser ni något annat så får ni gärna hojta! 🙂

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of