RESAN

Nu har vi hunnit vara på vift några dagar och swisch så sprang dagarna förbi! Första anhalt blev Piteå på campingen (Piteå Havsbad). Vi testade på innebadet, gick på stan, besökte agilitytävlingen.

Vidare mot Umeå där vi besökte Cyberphoto, några husvagnsställen och gick i galleriorna i stan. Jag gillar Umeå, det är lite av storstadskänslan, fast ändå småstadskänsla kvar. Många butiker och verksamheter i hela staden ger nog storstadskänslan. Trevliga folket ger den där småstadskänslan ”alla känner alla” så man känner sig som hemma.

Vi filmade även lite från resan. Jag påbörjade redigeringen igår, men min iMac på 1TB är FULL. Jag gav upp att pressa in mer i den och jobba när den hänger sig med jämna mellanrum. Så idag besökte jag och Agnes Elgiganten och inhandlade en extern hårddisk på 4TB! Den som väntar på något gott..! Min dator kommer tacka mig! Haha!

Men ikväll: kika på lastbilar som åker i kortege och visar upp sig! Dom brukar vara maffiga. Det är här hemma i Boden i samarbete med Load Up North.

Campingen i Umeå en kväll
Patrik gillar att pimpa med belysning 😉
En nyvaken glad tjej!

Vi besökte ett ställe som säljer husvagnar och husbilar samt tillbehör. Det fanns många fina ekipage! 😉
Alltså kolla in denna husbil! 1,5 millar dessutom! Då behöver man inget hus!
Vackra Umeå!
Goding-Agnes under hemrese-dagen. Satt och kikade på medan vi packade ihop allt! 🙂 Hon fick en höstkappa, sååå mysig! Jag vill också ha!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of