VIDEO: HUSVAGNSSEMESTERN 2018

I sommar blev det en sen och kort husvagnssemester. I slutet på augusti, dvs för någon vecka sedan, drog vi iväg några dagar för att se lite annat och byta miljö medans vi nu är ledig tillsammans och har en lucka mellan andra aktiviteter.

Vi började med att lämna tillbaka familjekissen (på 18 år!) till mina föräldrar eftersom de precis kommit från sin semester och han bott hos oss de dagarna. Det är dom som även finns med i klippet en sekvens då de kom och åt ihop oss på deras hemväg. 😊

Piteå blev första stoppet med övernattning på Piteå Havsbad, även bad där inomhus, men förbud för kamera så kunde vi inte filma där inne. Vi besökte stan, promenerade, och hann även besöka Piteås Agilitytävling och surra med lite vänner. Vi åkte vidare till Umeå och stod på First Camp. Där besökte vi butiker för husvagnar och husbilar. Vi blev sugen på att byta vagnen mot husbil! Men vilka summor för att få motsvarande kvalitet!! Vi besökte även galleriorna, kolla in den häftiga oranga bilen som hänger i taket på gallerian, såå cool!

Ge gärna en tumme upp om ni gillade videon och vill se mer. Prenumerera på min kanal för att få notis om nästa uppdatering och följa oss.

Tips: sitter ni vid en dator och vill se större skärm så går det att förstora videon

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of