MIN VARDAG

Elii (Lillstigens Born To Run)

Min vardag just nu består av jobb och familjeliv. Jag är i en produktiv högtryckande tid på jobbet och har varit det ett tag.

Jag gillar ju att ha mycket att göra eftersom dagarna springer då! Jag avskyr när det känns som att klockan står stilla! Men det är såklart att man blir trött när man kommer hem till familjen och slappnar av, så det blir ingen ork till några större projekt hemmavid just nu, bara busa med dottern, umgås med familjen och vanliga vardagen.

Fördelen blir indirekt att man däckar ovaggandes! 😉 Patrik (sambon) föreslog i veckan att vi skulle resa iväg nästa månad till ett hotell och sova över någon natt bara vi två. Ta en sovmorgon, relaxa i ett badkar, promenera, ladda batterierna. Det lät SÅÅÅ skönt! Som jag saknar ett badkar!

För er som inte känner mig så jobbar jag som produktionsadministratör på ett stort miljöföretag, med projekt både på orten samt utbrett. Mitt gäng är utspritt från Kiruna till Övik idag. 😊

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of